Företaget

Carbide Tools Norden Oy Ab grundades 1993,allt sedan dess har vi samarbetat med samma leverantörer som väl känner till marknadens krav och behov.

För att Carbide Tools skall kunna möta markandens behov av kvalitet- pris och leveranskrav har vi även inlett samarbete med nya leverantörer inom samma produktområden, verktyg och maskiner till verkstads- och stålindustrin.

Carbide Tools har under åren specialiserat sig på slittåliga verktyg till ovanstående företagsområden, dvs. produkter tillverkade av verktygsstål, pulverstål, hårdmetall, CBN och PCD samt kombinationer av dessa. Givetvis kan samtliga produkter levereras med olika typer av coating för att nå ökad livslängd.

För att tillhandahålla industrin med total service inom vårt område levereras även råämnen i hårdmetall, samt diamantprodukter av varjehanda slag.

Som framgår ovan är vårt huvudtema produkter för plastisk bearbetning för processer som tråddragning, rördragning, stångdragning, pressning, nitning, stansning, slipning etc.

En kontakt med oss ger förhoppningsvis kunden en högkvalitativ produkt till ett konkurrenskraftigt pris och till en garanterad leveranssäkerhet.