Yritys

Carbide Tools Norden Oy Ab perustettiin 1993, siitä lähtien olemme olleet yhteistyössä samojen päämiesten kanssa jotka tuntevat markkinoiden vaatimukset ja tarpeet hyvin.

Jotta Carbide Tools pystyisi vastaamaan markkinoiden laatu-,hinta- ja toimitusvaatimuksiin olemme myös ryhtyneet yheistyöhön uusien päämiesten kanssa samoilta tuotealueilta,työkaluja ja koneita konepaja ja terästeollisuudelle.

Carbide Tools on vuosien saatossa erikoistunut kulumisen kestäviin työkaluihin yllä oleville teollisuusalueille, kuten tuotteita valmistettu työkaluteräksestä,pulveriteräksestä,kovametallista, CBN ja PCD ja näitten kombinaatioista.Tuotteet voidaan toimittaa pinnotettuna jotta saavutetaan pidemmän keston työkaluille.

Jotta pystyisimme tarjoamaan teollisuudelle täyden palvelun alueellamme toimtamme myös kovametalliaihioita sekä erilaisia timanttituotteita.

Yllä olevasta käy ilmi että pääteemana on tuotteita muovaavaan työstöön kuten langanveto, putkenveto,tangonveto,puristus,niittaus,lävistys,hionta jne.

Yhteys meihin takaa asiakkaalle laadukkaan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan ja taattuun toimitusvarmuuteen.